Jorenku

     
Σχετικά με την εταιρία
Η Jorenku είναι μία ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά υγιεινής και απολύμανσης. Το 2015 γιόρτασε τα 25α γενέθλια της και ως εκ τούτου έχει πλέον μία σημαντική εμπειρία 29 ετών στην απολύμανση και στην κτηνοτροφική  βιομηχανία.Μία μικρή λοιπόν επιχείρηση που ξεκίνησε από την Δανία στις αρχές του 1990, και η οποία με την πάροδο των ετών απέκτησε τέτοια εξειδίκευση ώστε να μπορεί  πλέον να υπερηφανεύεται ως ο κορυφαίος παραγωγός προϊόντων υγιεινής και απολυμαντικών για όλα τα είδη ζώων, από κατοικίδια και οικόσιτα μέχρι μεγάλες κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.Η Jorenku αποτελεί σήμερα μια εταιρεία ταχείας ανάπτυξης, η οποία δημιούργησε μια εθνική και διεθνή βάση με το βασικό προϊόν της , το  Staldren.

 

Το Staldren προσφέρει ένα πολύ βελτιωμένο σταθερό περιβάλλον με την αποτελεσματική δράση του έναντι των βακτηρίων σαλμονέλας, coli και άλλων παθογόνων ουσιών. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα  here.

Θεωρούμε μεγάλη μας  τιμή να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας για την ποιότητα των προϊόντων μας ενώ ταυτόχρονα  είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το βασικό προϊόν μας, Staldren, το οποίο έχει αναπτύξει η Jorenku, παράγεται στη Δανία.

Η Jorenku αποτελείται από μία ομάδα 22 ατόμων η οποία έχει σαν πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση των συνεργατών  και αντιπροσώπων της παγκοσμίως μέσω συχνών επισκέψεων αλλά και λαμβάνοντας μέρος στις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις σε όλο τον πλανήτη.

Καινοτομία και μέλλον
Επιπλέον, προσπαθούμε συνεχώς να αναπτύσσουμε καινοτομίες και να πρωτοπορούμε.  Πρόσφατα επενδύσαμε στην Tangmix (Seaweed), κάτι το  οποίο αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία για εμάς και τους πελάτες μας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την «Seaweed» here.

Ας εμβαθύνουμε όμως λίγο περισσότερο στο βασικό μας προϊόν…

Staldren® Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku

Ένα πολύ αποτελεσματικό ξηρό απολυμαντικό προϊόν.

Το Staldren® είναι ένα προϊόν Δανίας, το οποίο έχει ελεγχθεί πλήρως από αναγνωρισμένα διεθνή εργαστήρια για χρήση ως προϊόν υγιεινής και χρησιμοποιείται παγκοσμίως από μεγάλες κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Το Staldren® είναι φιλικό προς το περιβάλλον, και το σημαντικότερο, έχει μια απόλυτα τεκμηριωμένη επίδραση στα πιο κοινά βακτηρίδια και σπόρια μυκήτων.

Το Staldren® είναι απαλλαγμένο από φωσφορικά και με ουδέτερο PH, δεν διαβρώνει ή αλλοιώνει δάπεδα ή άλλες επιφάνειες ούτε στεγνώνει στο λεπτό δέρμα ενός ζώου, το οποίο μπορεί να έχει τάση για γδαρσίματα που μπορούν στη συνέχεια να οδηγήσουν σε βακτηριακή μόλυνση και ασθένεια . Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιούνται γάντια κατά την εφαρμογή του .

Το Staldren® δεσμεύει την αμμωνία σε τέτοιο βαθμό ώστε, τόσο οι άνθρωποι όσο και τα ζώα μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την έντονη μυρωδιά και τις αναπνευστικές δυσκολίες που αυτή δημιουργεί.

Το Staldren® απορροφά την υγρασία, και είναι επομένως ιδιαίτερα χρήσιμο για χώρους με υψηλή υγρασία.

Το Staldren® απολυμαίνει και καθαρίζει το περιβάλλον της μονάδας, μειώνει το επίπεδο της μόλυνσης και, ως εκ τούτου, διασφαλίζει πιο υγιή ζώα και πιο υγιεινό περιβάλλον για ζώα και άνθρωπο μέσα στην μονάδα.

Το Staldren ® μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα ζώα, και αποτελεί απόλυτη αναγκαιότητα για τους επαγγελματίες παραγωγούς  χοιροτρόφους , πτηνοτρόφους και κτηνοτρόφους.

Το Staldren® δεν είναι επιβλαβές για ανθρώπους ή ζώα.

 

Τα προϊόντα της Jorenku διατίθενται κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία Λεωτσάκος Ι.Κ.Ε. στην Ελληνική αγορά από το 2013.

Μεταφερθείτε αυτόματα στη J.N. Jorenku στο διαδίκτυο : http://www.jorenku.dk/en